Ghidul Serviciilor
M Install, Cluj-Napoca - Instalatii Incalzire, Ventilatie
inapoi la firma 226 vizite
Poza Panouri Solare
Foto

Panoul solar plan Happy Sun are rezervorul de acumulare separat, acesta putand fi montat in orice parte a casei se doreste. Colectorul solar plan poate fi pozitionat pe acoperis inclinat sau pe acoperis terasa. Panoul solar plan Happy Sun prezinta functie anti-inghet - nu exista apa in interiorul tuburilor atunci cand acestea functioneaza. Sistemul de automatizare al panourilor solare are functie anti-inghet, adica agentul este circulat prin instalatia solara pana in momentul in care se atinge temperatura setata in automatizare. 

Panoul solar plan Happy Floor poate indeplini mai multe functiuni : furnizeaza apa calda ce poate fi folosita pentru bai, bucatarii sau chiar agent termic de incalzire.

Modalitatea de functionare :Cand temperatura in panoul solar plan ajunge la o anumita temperatura setata in automatizare, automatizarea porneste automat pompa de pe grupul de pompare solar.Grupul de pompare solar este cel care asigura circulatia agentului de incalzire prin circuitul solar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.