Ghidul Serviciilor
Private Eye
inapoi la firma 40 vizite
Poza Descriere agentie
Foto

Private Eye desfasoara activitati specifice de detectivistica si investigaţti private, in baza licentei de functionare nr. 00135/2005 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Agentia noastra este concentrata pe cunoasterea cerintelor, dorintelor si asteptarilor clientilor nostri, generate de necesitatea existentei unei structuri private care, independent de cele ale statului, sa desfasoare activitati legale in interesul persoanelor fizice sau juridice. Refuzam cazurile pentru a caror rezolvare s-ar incalca legea sau deontologia profesionala. Nu suntem provocatori, recuperatori, nu fabricam probe si nici scenarii pentru a-l ajuta pe beneficiar, prin defaimarea sau compromiterea celui ce face obiectul contractului. Ne recomanda discretia totala si profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea, experienta acumulata de-a lungul anilor de activitate si nu in ultimul rand clientii mulumiti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.