Ghidul Serviciilor
Equator Group - Producator Polistiren Expandat Ignifugat, Racari / Dambovita
inapoi la firma 217 vizite
Poza Despre firma Equator Group
Foto

Compania si-a început activitatea de productie în anul 2006 la fabrica situata în orasul Racari (judetul Dâmbovita) si de la data începerii activitatii de productie suntem prezenti pe piata româneasca cu produsele noastre de cel mai înalt nivel calitativ.

 

  EQUATOR Group are sediul în Racari si îsi desfasoara activitatea la nivel regional, având linia de productie si depozitul în Racari si reprezentanta comerciala în Bucuresti. EQUATOR Group se numara printre primii producatori autohtoni de polistiren expandat din 2006 si de atunci este fruntas pe piata interna de profil prin linia de productie de la Racari.

 

  Începând cu vara anului 2010, o noua linie de polistiren expandat si-a început productia la Racari pentru o mai buna deservire a regiunii Munteniei. Cu o cifra de afaceri considerabila în 2009, EQUATOR Group ocupa un loc în vârful ierarhiei producatorilor de polistiren expandat.

 

  Preocuparile noastre în configurarea unor pachete comerciale rezultate din cererea pietei de profil se bazeaza atât pe productia proprie de polistiren expandat, cât si pe materiale auxiliare pentru configurarea termosistemelor pentru constructii. Produsele EQUATOR Group respecta standardul european EN 13163 si acopera în întregime gama tipodimensionala necesara realizarii unei termoizolatii de cea mai buna calitate, atât la constructiile noi, cât si la reabilitarea celor vechi. 

  Înfiintata în 2005 în Targoviste, S.C. EQUATOR Group S.R.L. este o companie de sine statatoare si are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat.  Compania si-a inceput activitatea de productie în anul 2006 în fabrica situata în orasul Racari (judetul Dâmbovita).  S.C. EQUATOR Group S.R.L. are Sediul Administrativ, de Productie si Logistica în orasul Racari, pe DN 71 Bucuresti – Târgoviste, firma dispunând, de asemenea, de o Reprezentanta Comerciala în Bucuresti.  Produsele noastre sunt distribuite în toata regiunea de centru si de sud-est a Munteniei, având colaboratori în judetele DÂMBOVITA, ILFOV, GIURGIU, PRAHOVA, ARGES, CALARASI, IALOMITA, TELEORMAN si în BUCURESTI.   EQUATOR Group îsi propune sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata regionala a izolatiilor pentru constructii.  Aducând un plus de confort prin produsele si serviciile noastre, suntem într-un proces continuu de diversificare a gamei de produse comercializate, de adoptare a unor strategii de piata inovative si de promovare a unor produse cu un raport calitate/pret foarte competitiv.  Strategia EQUATOR Group este aceea de a extinde resursele existente, de a utiliza baza materiala în conditii de maxima eficienta si de a oferi solutii logistice adaptate fiecarui client.

  EQUATOR Group îsi propune sa devina lider regional de piata prin investitii în cresterea capacitatii de productie si în mentinerea si cresterea calitatii polistirenului expandat si a termosistemului EQUATOR (EPS), cât si prin modernizarea permanenta a tehnologiei de productie.

 

  În sprijinul acestui deziderat ne bazam pe urmatoarele certitudini: 

  • - Calitatea produselor
  • - Divesitatea produselor
  • - Gama completa de servicii
  • - Pozitia strategica (lânga Bucuresti), ceea ce ne permite sa onoram cu rapiditate solicitarile colaboratorilor si clientilor nostri.
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.