Ghidul Serviciilor
Psihotim , Cabinet Individual De Psihologie Si Psihoterapie Timis
inapoi la firma 347 vizite
Poza Psihologia Transporturilor
Foto

Examenul psihologic in domeniul Psihologiei Transporturilor se realizeaza conform legislatiei in vigoare, la solicitarea angajatorului sau a medicului de medicina muncii.

Examinare psihologica in domeniul Psihologiei Transporturilor este necesara in urmatoarele situatii specifice: 

In colaborare cu un Cabinet Psihologic agreat de catre Ministerul Transporturilor va punem la dispozitie examinari psihologice pentru functii ce concura la Siguranta Circulatiei.

Examinarea psihologica se adreseaza urmatoarelor tipuri de activitati implicate in Siguranta Transporturilor rutiere:

* Examinare psihologica pentru obtinere permis conducere categoriiile: A, B, C, C+E, D, TR.

Examenul psihologic in domeniul Psihologiei Transporturilor are ca obiectiv general stabilirea stadiului de maturitate psihica precum si determinarea nivelului aptitudinal-caracterial necesar integrarii solicitarilor impuse de tipul de transport pe care il efectueaza sau de specificul functiei de siguranta transporturilor pe care o exercita.

Capacitatea de conducere auto este un complex de insusiri fizice, senzoriale si psiho-intelectuale ce permit individului sa conduca autovehicule fara a perturba sistemul circulatiei rutiere si fara a se expune pe el sau pe altii la accidente sau pericole.

Daca unele dintre aceste caracteristici se inscriu sub limita minima de admisibilitate ele se constituie in contraindicatii psihice ce conduc la restrictionare sau inaptitudine psihologica.

Pentru toate aceste categorii metodologia de examinare este in conformitate cu cerintele si normele in vigoare ale Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.