Ghidul Serviciilor
Arias Holidays
inapoi la firma 206 vizite
Poza Oferte Craciun
Pret: 275 EUR
Foto

CehiaPragaPerioada: 21-12-2011 - 27-12-2011Transport: Autocar

A iubi calatoriile inseamna a iubi libertatea de a descoperi lumea, de a te lasa invadat de farmecul si tainele taramurilor descoperite, de a trai momente unice ...Va invitam in inima Europei, la Praga, acolo unde densitatea de frumusete pe metru patrat este mai mare decat in oricare colt din lume. Praga - ''Orasul de aur'', un loc unde, daca nu ati fost, nu puteti spune ca ati vazut lumea.

Ziua 1 Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva - Arad - Budapesta - Gyor Plecare din Bucuresti (ora 06:00) / Pitesti (ora 07:15). Tur pietonal ''by night'' in orasul baroc Gyor, al doilea dupa Budapesta, ca importanta a patrimoniului arhitectonic. Vom admira: Primaria, Palatul Episcopal, Catedrala, Biserica Sfantul Ignatiu, labirintul de stradute pitoresti, podurile. Cazare Gyor.

Ziua 2 Gyor - Bratislava - Kutna Hora - Praga Mic dejun. Deplasare spre Bratislava, fosta capitala a Ungariei in perioada dominatiei otomane, oras al incoronarii pentru 11 regi si 8 regine. Se viziteaza centrul vechi cu Catedrala Sfantul Martin (Catedrala incoronarii), Poarta Sfantul Mihail, Primaria veche, Statuile, Teatrul National Slovac. Panoramic, vom vedea Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei) si Castelul Bratislava (sediu regal prestigios in timpul imparatesei Mariei Tereza). Popas la Kutna Hora, oras medieval, al carui centru istoric este inscris pe lista patrimoniului UNESCO. Principalele puncte de atractie sunt Biserica Sfanta Barbara si Catedrala Maicii Domnului. Cazare Praga.

Ziua 3 PragaMic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Praga, unul dintre cele mai frumoase din Europa. Vom admira: Castelul Praga - cel mai mare castel medieval din lume si resedinta presedintelui Cehiei, Catedrala Sfantul Vit cu capela Sfantului Wenceslas, Podul Carol - monument simbol al orasului, Piata de Craciun, Primaria si Ceasul astronomic, Biserica Maica Domnului de Tyn cu mormantul astronomului Tycho Brahe, Curtea negustorilor, Cartierul Evreiesc (zona de lux), Turnul Pulberariei, Piata Wenceslas, Teatrul National. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Praga.

Ziua 4 Praga - Dresda - Praga Mic dejun. Optional, excursie la Dresda, oras baroc, supranumit ''Florenta de pe Elba''. Se viziteaza centrul istoric: Terasa Bruhl - ''balconul Europei'', cel mai frumos loc de promenada al orasului, Albertinum, Parlamentul, Biserica Catolica a Curtii, Cortegiul Printilor, Palatul Zwinger (exterior), Podul Augustus, Opera. Timp liber pentru cumparaturi. Cina de Craciun la Praga. Cazare Praga. Ziua 5 Praga - Karlovy Vary - Praga Mic dejun. Optional, excursie la Karlovy Vary - Perla statiunilor cehe, capitala luxului european in materie de localitati balneare, oras de o frumusete cuceritoare, renumit pentru arhitectura deosebita. Plimbare in centrul istoric. Cazare Praga.

Ziua 6 Praga - Jihlava - Hate - Viena - Budapesta Mic dejun. Popas pentru shopping la ''Excalibur City'' (Megacomplex destinat cumparaturilor fara taxe si divertismentului, situat la granita dintre Cehia si Austria), de unde veti putea achizitiona produsele celor mai cunoscute brand-uri, la super preturi. Continuam traseul spre Viena. Tur panoramic cu autocarul pe celebrul Ring Vienez: Hotelul Imperial, Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala, Primaria, Burgtheater, Universitatea, Biserica Votiva, Bursa. Tur pietonal in centru istoric: Hofburg, Graben, Domul Sfantul Stefan. Tur cu autocarul la Budapesta (Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Opera, Academia, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal). Optional, croaziera cu cina pe Dunare (30 eur/pers, min 30 turisti ). Cazare Budapesta.

Ziua 7 Budapesta - Arad - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti - BucurestiMic dejun. Plecare spre tara. Sosire spre seara in functie de formalitatile vamale si trafic.

 

 

Observatii:

Supliment SGL : 90 euroReducere copil 4-12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 85 euro

Tariful include:• Transport cu autocar modern, clasificat international 3*• 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*/4* (Praga - Hotel Movenpick 4*, www.moevenpick-hotels.com)• Tururile de oras conform program• Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere• Ghid insotitor

 

 

Tariful nu include:• Biletele de intrare la obiectivele turistice si servicii ghizi locali; bilete de transport local• Cina de Craciun• Excursiile optionale( Karlovy Vary - 20eur/persoana, Dresda - 25eur/persoana, grup minim 30 persoane)• Asigurarea medicala

Nota:Tariful este calculat pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic intre 30 - 35 pers. se poate efectua excursia numai cu achitarea unui supliment de 15 Euro/pers. (persoanele care nu doresc sa achite suplimentul se pot retrage si vor primi sumele achitate integral). In cazul neintrunirii numarului minim de 30 de persoane, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral.AVANS: 150 Euro/pers. Rest plata - cu 21 zile inainte de data plecarii. Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%, sau x 1,02).Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.roRecomandam intocmirea unei asigurari „STORNO" pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari. Forta majora absolva firma de orice obligatii.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca.

PUNCTE IMBARCARE:PITESTI - McDonald's GaraSIBIU - Magazin OBI (centura) sau Popas Perla Cibinului (giratoriu Valea Oltului si soseaua spre Brasov)SEBES - Farmacia Helpnet (zona autogarii, vis a vis Petrom intrare)DEVA - parcare gara - magazin BillaARAD - Gara

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.