Ghidul Serviciilor
Arias Holidays
inapoi la firma 206 vizite
Poza Oferte Craciun
Pret: 360 EUR
Foto

AustriaVienaPerioada: 22-12-2011 - 27-12-2011Transport: Autocar

Bonus : Cina traditionala de Craciun la fostul conac de vanatoare al lui Franz Josef ;« Concertul de Craciun si cina » la KURSALON( salonul aristocratiei vieneze renumit pentru celebrele baluri)Excursie la Abatia Benedictina - MelkTur de oras Budapesta si Viena Hotel Westbahn 4* situat aproape de centrul istoric si de Mariahilferstrasse

Ziua 1: 22. Decembrie : Plecare din Bucuresti ora 05.00, de la restaurantul Cina pe ruta (vezi traseul la nota). Sosire in Budapesta in cursul serii. Optional - croaziera romantica pe Dunare de unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cina se serveste pe vasul de croaziera. Cazare Hotel 4* in Budapesta. Ziua 2: 23 Decembrie : Plecare spre Viena pe traseul Budapesta - Viena. Deplasare la City Shopping Sud - cel mai mare centru comercial din Austria. Seara se poate participa la slujba de Craciun de la Catedrala Sf. Stefan. Cazare la H. Favorita 4* sau similar, situat in Viena.Ziua 3: 24 Decembrie : Mic dejun bufet. Excursie la Abatia Benedictina Melk - cea mai frumoasa abatie baroca din Europa. Seara sunteti invitati la o seara speciala pentru Concertul de Craciun si cina intr-o locatie deosebita, celebra sala a aristocratiei vieneze - KURSALON, unde puteti asculta muzica lui Mozart, Strauss si admira costumele originale ale muzicienilor. Cazare la acelasi hotel. CRACIUN FERICIT !Ziua 4: 25 Decembrie : Mic dejun bufet. Va invitam la un tur de oras pietonal, incluzand cele mai renumite obiective turistice ale Vienei situate in zona Ringului considerat una dintre minunile arhitecturii vieneze - Palatul Imperial Hofburg, Opera, Muzeul de Istorie, Primaria, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan. Seara, sunteti invitati la conacul preferat al lui Franz Josef pentru a servi cina intr-un decor deosebit ce nu lasa loc imaginatiei. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: 26 Decembrie: Mic Cazare. Deplasare la Palatul Imperial Schonbrunn (3 ore) si la Hunderwaserhaus. Plecare spre Budapesta. Cazare.Ziua 6: 27 Decembrie: Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosirea in functie de formalitatile vamale si trafic.

 

Observatii:

1) Servicii incluse:- transport cu autocar , clasificat 3* pentru turism;- cazare 5 nopti in HOTEL de 4* ;2 nopti in Budapesta cu mic dejun bufet ;3 nopti cu mic dejun tip bufet in Viena -Hotel Westbahn 4*, situat foarte aproape de centru sau similar( H. Artis, H. Favorita) ; pe 24.12 Concert si cina la celebra KURSALON ;25.12 - cina traditionala la un conac - restaurant al lui Franz Josef;- tur de oras in Viena si Budapesta;- excursie la Abatia Benedictina MELK ;- ghid din partea agentiei pe traseu.2) Servicii neincluse: Programele optionale, intrarile la obiectivele turistice ( inclusiv la Abatia Melk), asigurarea medicala de calatorie.3) Servicii suplimentare :- Croaziera pe Dunare la Budapesta, Crama la Borkatakomba (Budapesta) ;- Camera single: 105 EUR4) Reduceri : Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 30 EUR.NOTA : Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers.- Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.- Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.- Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.- Locuri de imbarcare de pe traseu:- Program 1: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Pitesti (Petrom-Bascov) - Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos) - Sibiu ( fostul Hotel Continental) - Sebes (Casa de Cultura) - Deva (gara) - Arad (gara) - - Program 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Bucuresti - Ploiesti (Petrom-Metro) - Brasov (Carrefour) - Sibiu ( fostul Hotel Continental) - Sebes (Casa de Cultura) - Deva (gara) - Arad (gara)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.