Ghidul Serviciilor
Cancer.com.ro
inapoi la firma 382 vizite
Poza Olimpiq StemXCell
Pret: 660 RON
Foto

Aceasta este varianta imbunatatita a produsului Olimpiq Stemxcell, care creste numarul de celule stem cu pana la 75%.

Cu ajutorul Olimpiq StemXCell veti putea avea cu 75% mai multe celule stem!

Celulele stem reprezinta obiectul terapiei viitorului. Stiinta medicala a intrat intr-o noua era, cea a valorificarii celulelor stem.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale cercetarilor intreprinse in prezent consta in posibilitatea multiplicarii celulelor stem adulte. Deeterminand organismul sa produca o cantitate mai mare de celule stem pe cale naturala ar duce la posibilitatea autocorectarii erorilor care apar din cauza bolilor, accidentelor, respectiv sunt responsabile de procesul de imbatranire. Cu cat numarul de celule stem prezente in organism este mai mare,cu atat starea de sanatate este mai buna. Celulele stem de la nivelul maduvei osoase reprezinta sistemul natural de "autoreinnoire" a organismului.

Nivelul celulelor stem este cel mai bun indicator al starii de sanatate, mai fidel decat nivelul colesterolului, tensiunii arteriale, glicemiei etc. Acuratetea acestuia depaseste cea a oricarui parametru cunoscut sub denumirea de risc cardio-vascular, fiind aplicabil tuturor componentelor organismului nostru. Un volum de 5 litri de sange contine un numar intre 5 si 25 milioane de celule stem. O data cu inaintarea in varsta, numarul celulelor stem inregistreaza o scadere semnificativa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.