Ghidul Serviciilor
Cancer.com.ro
inapoi la firma 382 vizite
Poza Olimpiq StemXCell
Pret: 260 RON
Foto

Este un supliment alimentar extraordinar! Este dovedit ca prin cresterea numarului de celule stem adulte, organele noastre, suferind de diferite afectiuni, pot recapata functiile initiale.

Celulele stem adulte sunt acele celule care se pot transforma in orice tip de celule ale organismului, indeplinind functiile specifice ale acestora.

Una dintre cele mai importante probleme in domeniul celulelor stem este inmultirea acestora. Daca putem convinge maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va ficapabil sa repare tesuturile a caror functionare este afectata de boala, accidente sau pur si simplu de imbatranire.

Scopul cercetarii celulelor stem adulte este de fapt:

XCell - Protectorul celulelor stem adulte

Compusi din fructe si ierburi cu un continut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanţi vegetali). Seminţe şi coji de fructe liofilizate, măcinate.

StemX - Stimulatorul celulelor stem adulte

Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos, aqva sau alga afa), cartilaj de rechin, fucoidan, ganoderma lucidum, seminţe de cânepă, clorofilă, porumb, licium.

Mod de administrare:1 capsulă pe zi sau maxim 2 capsule pe zi. Se inghite cu multă apă!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.