Ghidul Serviciilor
Cancer.com.ro
inapoi la firma 382 vizite
Poza Rodie
Pret: 190 RON
Foto

Rodia (punica granatum) timp de milenii a fost respectata din punct de vedere spiritual si sanitar, atat in Asia cat si in Orientul apropiat. A fost considerata din antichitate un intaritor trupesc si sufletesc.

Stiinta moderna descopera in zilele noastre acest fruct deosebit, care are din ce in ce mai multe succese in cazul bolilor de inima, in prevenirea si tratarea cancerului.

Efectul antitumoral se datoreaza acidul elagic, ce este un component polifenolic al rodiei.

Cum functioneaza?

Durata de viata a celulelor sanatoase este de 120 de zile si este urmata de moartea normala fiziologica a celulei. Celulele moarte sunt inlocuite cu celulele noi, sanatoase.

Contrar acestora, celulele canceroase nu mor, ci se inmultesc prin divizare.

Acidul elagic a produs moartea celulelor canceroase fara a dauna celulelor sanatoase. Aceasta actiune este posibila intrucat acidul elagic este prezent in rodie legat de un zahar-glucoza. Celulele canceroase necesita de 15 ori mai multa glucoza decat alte celule, astfel ajungand la mai mult acid elagic. O data patruns in celulele canceroase, acidul elagic isi desfasoara actiunea antitumorala, distrugandu-le.

Flavonoizii rodiei scad producerea de vase sanguine in jurul tumorii (angiogeneza), astfel avand cel mai puternic efect antitumoral.

Componentii de vitamine si antioxidanti au efect benefic asupra sanatatii.

Recomandari:

Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.

Componente principale: rodie, Flavin7 (complex de bioflavonoide).

Valoarea nutritiva / 1 capsula : acid elagic 32 mg, polifenoli totali 10,6 mg din care: flavonoizi 7,4 mg, resveratrol 0,005 mg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.