Ghidul Serviciilor
Formatia Harmony Duo
inapoi la firma 456 vizite
Poza Despre formatie
Foto

Nimic nu pare mai complicat decat sa trebuiasca sa exprimam in cuvinte ceea ce suntem,ceea ce gandim sau simtim,ceea ce ne defineste si ne diferentiaza in final de ceilalti; si asta pentru ca sunt atatea de spus,lucruri ce greu pot fi cuprinse in simple cuvinte.....

    De ce Harmony Duo sau mai bine zis "armonie in doi"?

    Exista doua temperamente distincte care se armonizeaza perfect:unul cerebral, pragmatic,meticulos,obsedat de studiu,un pic nesuferit uneori, si altul visator,altruist,hipersensibil ce coloreaza perfectiunea spre care ambele tind.De fapt in esenta ei credem ca asta este si muzica: perfectiune data de studiu si sensibilitate.

    Plecand de la armonia in doi ajungem la acea armonie cu sufletul auditoriului,armonie indispensabila unor artisti ce se dedica trup si suflet artei muzicale,arta menita sa sensibilizeze uneori pana la lacrimi,fie ele de fericire sau tristete.

 

   " Nici un sacrificiu nu e prea mare,nici o munca prea grea,nu exista satisfactie mai mare ca atunci cand poti darui cuiva, prin ceea ce faci,un strop de sublima fericire.Este o recompensa imensa sa simti publicul atat de aproape pe cat esti tu,ca artist, alaturi de el" -(Harmony Duo).

Asta da ARMONIE !......

    Daca viata dumneavoastra este marcata de un eveniment inedit,fie ca este vorba de nunta,botez,aniversare,petrecere de firma,petrecere de sfarsit de an,cocktailuri sofisticate,spectacol pop-rock,seara traditionala greceasca,etc.,indiferent ca va aflati in Constanta,Bucuresti,Ploiesti,Sinaia,Pitesti,Brasov,etc., Harmony Duo va poate fi alaturi cu seriozitate si profesionalism facand din evenimentul mult visat ceva unic si de neuitat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.