Ghidul Serviciilor
Croitorie La Comanda Anghel Constantin
inapoi la firma 1119 vizite
Poza Croitorie comanda
Foto

SERVICII DE CROITORIE PE COMANDA

Daca sunteti nemultumiti de confectiile barbatesti din magazinele de specialitate, create dupa masuri standardizate ce nu va avantajeaza, cu finisaje sub asteptarile dumneavoastra, aveti nevoie de un costum pe comanda.

Modelele de costume barbatesti pe care vi le propunem sunt: smoking; costume la un rand de nasturi cat si la doua randuri; costum cu buzunar dublu; costum cu guler tip tunica; costum cu rever sau clape de buzunar drepte sau rotunde. La solicitarea dumneavoastra, realizam orice alt model dorit atat la costume cat si la orice componenta a acestora: pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

In Atelierul de Croitorie Anghel Constantin va implicati activ in conceperea produsului dorit, pe care il vom crea respectand intocmai specificatiile dumneavoastra. In functie de model si destinatia costumului, alegem impreuna materialul. Acesta poate fi propus de echipa noastra sau ne va fi pus la dispozitie de catre dumneavoastra. Este esential ca inaintea cumpararii materialului sa ne contactati pentru a va mentiona lungimea si latimea necesara.

In realizarea pe comanda a tinutei, este necesar sa parcurgeti urmatorii trei pasi:

Ca urmare a experientei acumulate in timp si a tiparelor perfectionate, produsele comandate pot fi realizate cu un efort minim din partea dumneavoastra. Satisfactie garantata!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.