Ghidul Serviciilor
Trupa Select- Mizil
inapoi la firma 225 vizite
Poza Povestea noastra
Foto
Foto
Foto

A fost odata, demult,...

...in anul 1995, cand patru tineri talentati, inimosi si cu o pasiune deosebita pentru muzica, Marius Oprea (chitara si voce), Ion Bojina (tobe si voce), Titus Bojina (bass si voce), Claudiu Panait (clape), au pus bazele unei formatii vocal-instrumentale la Liceul "Grigore Tocilescu" din Mizil (Prahova), din cadrul caruia faceau parte, cantand la acel moment doar cover.

Primul eveniment...

...la care au fost invitati l-a reprezentat aniversarea a 75 de ani de la infiintarea Liceului Teoretic "Grigore Tocilescu", unde au sustinut un recital de succes. De aici au urmat anii studentiei, care au ajutat trupa sa iasa din anonimatul provincial si, ca rod al pasiunii lor pentru muzica, repertoriul fiind de acum din ce in ce mai bogat, au inceput sa patrunda in sfera muzicala a Bucurestiului, fiind invitati la diverse evenimente si petreceri ale Universitatii Bioterra Bucuresti ai carei studenti au fost pana in anul 2000.

Repertoriul trupei Select...

...s-a imbogatit treptat, atasandu-se din ce in ce mai tare de frumusetea absoluta a folclorului romanesc, fapt pentru care au ramas dedicati pana in ziua de azi acestui segment artistic: nunti si petreceri cu specific romanesc. Acest gen de manifestare artistica a fost si este extrem de complexa, avand in vedere paleta larga de stiluri care sunt abordate (de la café concert, pop, disco, rock, latino si pana la folclor din toate zonele Romaniei).

Incepand cu anul 1998...

...in componenta formatiei intra Adrian Vasile (clape) si mai tarziu, in 2000, Dan Tinca (voce), formula in care Formatia SELECT se bucura de un real succes si creste semnificativ pe plan profesional. In aceasta perioada ies pe piata si primele aparitii discografice ale trupei SELECT, trei la numar, in care baietii prelucreaza instrumental si vocal piese indragite din repertoriul folcloric romanesc.

Liderii formatiei SELECT...

...incepand cu 2006, sunt Marius Oprea si Ion Bojina, care aduc schimbari substantiale de sound si prezentare artistica in trupa, invitand alaturi de ei inca trei baieti foarte talentati: Razvan Bolozan (vioara), un tanar de numai 16 ani, elev al Liceului de Muzica Ploiesti, Adrian Istrate (clape) si Nicolae Dumitru (acordeon).

Actualmente, Trupa SELECT...

...se prezinta in aceasta formula de cinci [stele :)], la care se adauga diverse colaborari cu artisti si dansatori consacrati. Datorita profesionalismului de care dau dovada, primesc recomandari foarte bune si au incheiate parteneriate cu diferite restaurante si localuri din Bucuresti si provincie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.