Ghidul Serviciilor
Intact Serv
inapoi la firma 267 vizite
Poza Securitate si sanatate in munca
Foto

SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (protectia muncii)INTACT SERV ofera in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) consultanta de specialitate in conformitate cu Legea securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006, precum si Hotararea de Guvern nr. 1425/2006 – Norme metodologice pentru aplicarea Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006.

Principalele activitati prestate in domeniul securitatii si sanatatii in munca sunt urmatoarele:

Intocmirea dosarului cu documentele cerute de Legea nr. 319/2006 si Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 319/2006, aprobate prin H.G. 1425/2006:

Consiliere lunara

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionalaLucrarea se executa pentru fiecare loc de munca/ meserie in parte. Pretul este negociabil si difera in functie de numarul de persoane de pe acelasi loc de munca, complexitate si riscurile activitatilor.Obs.  – planul de prevenire si protectie se intocmeste pe fiecare loc de munca/meserie, precum si centralizat la nivelul societatii, pretul acestuia regasindu-se in contravaloarea evaluarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

Auditul securitatii si sanatatii in munca

Coordonare in materie de securitate si sanatate in munca a santierelor temporare sau mobile conform H.G. 300/2006

Autorizare pe meserii d.p.d.v. al securitatii si sanatatii in munca (electricieni, legatori de sarcina, macaragii, motostivuitoristi, manevranti, montatori pietre abrazive, etc.)

Cercetarea accidentelor de munca urmate de incapacitate temporara de munca

TARIFELE SUNT NEGOCIABILE, IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA MESERIILOR SI ACTIVITATILOR, PRECUM SI NUMARUL DE SALARIATI

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.