Ghidul Serviciilor
Estetika Profesional - Cursuri In Domeniul Frumusetii
inapoi la firma 44 vizite
Poza Curs Cosmetica
Pret: 1.500 RON
Foto

Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei. Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului, astfel incat nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pentru a acoperi competentele meseriei de cosmetician. Programa cursurilor: - aparate profesionale folosite în cosmetica; - metode folosite pentru îngrijirea corporala; - examenul cosmetic; - fişa cosmetica; - clasificarea tipurilor de ten; - procese care stau la baza tratamentului cosmetic; - masajul facial; - maşti cosmetice; - scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten; - pensat si vopsit gene si sprancene; - machiaj; - epilatii cu ceara de unica folosinta; Notiuni de dermatologie - acest modul de drematologie este sustinut de un doctor specialist si va vor fi prezentate - bolile pielii; - virusii pielii; - probleme estetice ale pielii dar si metode de preventie  a inectiilor; Notiuni de igiena si sterilizare - acest modul este sustinut de un doctor specialist iar in acest modul sunt prezentate - normele de igiena care sunt in conformitate cu prevederile legale acual in vigoare (care sunt necesare si la un control sanepid); - notiuni de sterilizare  cum se sterilizeaza, cu ce produse vom steriliza, care sunt suprafetele si instrumentarul care se sterilizeaza. -- Notiuni despre piele: structura pielii, functiile pielii; boli de piele -- Fata: notiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificarile tipurilor de ten, afectiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetica, tehnici pentru reducerea ridurilor şi întinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic, etc. Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician.    Certificatul de calificare este emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii si este valabil in intreaga Uniune Europeana.

Scolile Noastre

Jud. Bihor, Loc. ORADEA, str. POSTAVARULUI, nr. 15.

Jud. Arad, Loc. Arad, str. B-dul REVOLUTIEI, nr. 91, AP 5.

Jud. Timis, Loc. TIMISOARA, Calea Bogdanestilor nr. 39 (deasupra supermarketului Eti).

Telefon: 0743758036, 0736434921, 0740835675 E-mail: cursuriestetika@yahoo.com Mai multe detalii pe site!!! Site: http://www.estetikaprofesional.ro

 

Puteti face cursurile in orasele Oradea, Arad, Timisoara, Targu Mures, Brasov, Ploiesti si Bucuresti. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.