Ghidul Serviciilor
Groza Ovidiu Marius P.f.a.
inapoi la firma 236 vizite
Poza Evaluari daune auto
Foto
Foto

AVETI NEVOIE DE O EVALUARE AUTO CORECTA PROFESIONALA SAU DE O LICHIDARE DE DAUNA AUTO ?  Masina mea a suferit o DAUNA PARTIALA!

 

Dacă autovehiculul dumneavoastra a fost implicat intr-un eveniment in care a suferit mai multe avarii, NU EZITATI SA NE CONTACTATI. Vom efectua o inspectie a autovehiculului dumneavoastră, şi vom intocmim un raport de evaluare care cuprinde urmatoarele:-Datele de identificare alte autovehiculului;-Date despre eveniment;-Denumirea elementelor avariate ale autovehiculului, respectiv solutiile tehnologice de reparatie alese in functie de amploarea deformatiilor (reparatie/inlocuire);-Valoarea costului efectiv al reparative utilizand programe de evaluare folosite de service-urile auto cat si societatile de asigurari;-Alte date necesare in functie de tipul evaluarii. Acest raport de evaluare poate sa va fie foarte util, atat pentru a avea o idee in privinta costurilor efective de reparative de la service-urile auto, cat si la obtinerea despagubirii de la societatile de asigurare chiar si pentru DESPAGUBIRI IN REGIE PROPRIE.

 

Masina mea ar putea fi DAUNA TOTALA?

 

Ce este o DAUNA TOTALA? Un autovehicul se poate numi dauna totala, atunci cand din punct de vedere economic nu mai este rentabila reparatia lui. Adica, constul efectiv al repartiei (de inlocire sau reparatie a pieselor, demontare/remontare, vopsire etc.), este mai mare decat valoarea reala a autovehiculului la data producerii evenimentului. NU EZITATI SA NE CONTACTATI, va vom indruma in vederea obtinerii despagubirii corecte si in cel mai scurt timp posibil de la societatile de asigurare, avand in vedere cadrul legal in acest sens.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.