Ghidul Serviciilor
Atom Service Proiectare, Instalare, Intretinere Sisteme Anti Efractie Bucuresti
inapoi la firma 392 vizite
Poza Automate de iluminat sau relee de timp
Foto

Pentru blocuri sau vile unul dintre echipamentele cele mai utilizate pentru iluminat este automatul de scara, cunoscut si sub denumirile de: temporizator de scara, automat de scara, releu electronic temporizator, releu de timp...

 

Solutia automatului de scara/ releului de timp este mai ieftina decat cea a aplicelor cu senzor de prezenta, insa are avantajul ca aprinde toate becurile de pe o scara de bloc pentru un timp determinat, reglabil pentru cateva minute, iar micul dezavantaj de a consuma cativa KW in plus pe luna fata de varianta unui sistem de iluminat cu senzor este compensat de increderea si siguranta ce o da lumina aprinsa pe tot palierul, noaptea, nu doar de lampa ce se aprinde doar cand intri in raza ei de actiune.

 

 

Montam relee de timp (automate de iluminat)  in locul celor vechi si asiguram service-ul / mentenanta acestor echipamente la blocuri si vilele .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.