Ghidul Serviciilor
Atom Service Proiectare, Instalare, Intretinere Sisteme Anti Efractie Bucuresti
inapoi la firma 392 vizite
Poza Plafoniere cu senzor de prezenta
Foto

 Instalam, intretinem si modernizam instalatiile de iluminat bazate pe plafoniere cu senzor de prezenta.

Pentru cei ce doresc sa reduca costul cu iluminatul pe scara de bloc sau pe holurile vilei, dar nu doresc un automat de scara, exista varianta montarii in locul actualelor corpuri de iluminat, pastand actuala instalatie electrica, a unor plafoniere ce sunt actionate de un senzor de prezenta si permit reglajul nivelului de lumina de la care incep sa functioneze.

Aceste plafoniere au integrat sau alaturat un senzor de prezenta acestea va permit o scadere consistenta a consumului de curent si aduc confortul dat de o plafoniera ce declansarea automata aprinderea becurilor fara a actiona un intrerupator .

Plafonierele uzuale au o putere de 25w cu 1 sau 2 becuri pentru a nu degrada senzorul de prezenta. Se poate regla timpul de actionare a senzorului de prezenta, intre 1 si 8 minute. Pe linga montajul unor astfel de plafoniere cu senzor de prezenta, Atom service preia alaturi de instalatia de intefon, plafonierele pe care le aveti montate. Costul intretinerii lunare a acestor plafoniere se adauga la cel al sistemului de intefon si include reparatia / inlocuirea plafonierelor defecte, a becurilor arse si a senzorilor de prezenta defecti.

Daca te afli in situatia de a instala un sistem bazat pe plafoniera cu senzor de prezenta, contacteaza Atom Service pentru o oferta de instalare, daca sunteti interesat si de ofertele pentru Interfoane Bucuresti, folositi pagina de contact!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.