Ghidul Serviciilor
Atom Service Proiectare, Instalare, Intretinere Sisteme Anti Efractie Bucuresti
inapoi la firma 392 vizite
Poza Service Interfoane
Foto
Foto
Foto

Pana in prezent Atom Service a activat pe piata de service interfoane, instalarii interfoane si service video interfoane, interfoane audio, sisteme de alarmare si supraveghere video rezidentiale, atat cu produse romanesti cat si cu instalatii din import.

Oferim calitate, seriozitate si profesionalism. Dorim sa devenim lideri pe piata de service interfoane si instalari interfoane de bloc, vile si firme, in acest scop ne-am redus pierderile si am eficientizat sistemul de operare si marketing, am reusit sa venim cu un pret competitiv pentru service interfoane, pret ce intoarce cu cativa ani in urma cheltuielile/apartament dedicate service-ului de interfon.

Atom Service va ofera service interfoane de calitate, punandu-va la dipozitie: un dispecerat disponibil la telefon  0734. 743. 473, echipe de teren pentru rezolvarea prompta a defectiunilor, mail office@myq.ro  la care puteti lua legatura cu un personal calificat pe zona de service interfoane.

Pachetul service interfon contine:

 

–  constatare precontractuala si aducerea instalatiei in stare de functionare prin achitarea unor tarife preferentiale;

– intretinere,  reparatii gratuite pentru toate elementele din instalatie  enumerate mai jos in baza contractului de service interfon:

broasca

amortizor

unitate interfon

posturi interior

distribuitori interfon

cablu

sursa de alimentare interfon

–      inlocuirea gratuita a elementelor ce nu pot fi reparate din instalatia de interfon,

–      nu avem taxe ascunse ca in cazul altor companii care va asigura (la preturi asemanatoare cu cele practicate de noi) doar manopera gratuit si va pun apoi sa platiti inlocuirea amortizorului,  inlocuirea posturilor interioare etc.

–          tarife preferentiale pentru lucrari deosebite: montare si inlocuire posturi interfon, montare amortizor, broasca , butuc.

 

 Modele de interfoane pentru care asiguram service   Asiguram service pentru urmatoarele modele de interfoane, aceasta lista de interfoane nu este un copy/paste, sunt marci de interfoane care au fost reparate de noi, echipamente care sunt in intretinerea noastra. INTERADA DIOSETA GENWAY RESEL ELECTRA URMET NA*DE, NADE BTICINO ACI-FARFISA, FARFISA BPT ELRO COMMAX LASKOMEX

Asiguram si service si pentru majoritatea motoarelor de porti, reparatie placa logica, programare telecomenzi, modernizari sau adaugari de echipamente legate la acestea.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.