Ghidul Serviciilor
Stem Cells Bank-Timisoara
inapoi la firma 171 vizite
Poza Companie
Foto
Foto

Biotehnologia la cele mai înalte standarde

Când ideea de a înființa Stem Cells Bank a fost conceputa principalul scop a fost dezvoltarea unei model de laborator biotehnologic care sa reprezinte nivelul standardelor științifice în comunitatea biotehnologică din România. Filmul prezentat este un tur introductiv, rapid, în laboratorul nostru. Mai jos vă prezentăm conceptele de bază pentru înființarea laboratorului.

 

Alegerea locației adecvate

Stem Cells Bank este situată în cadrul spitalului Athena, care este un spital privat, modern, cu personal calificat și constituit după ultimele cerințe din domeniu. O instituție sanitară este locul ideal pentu o bancă de celule având astfel garanția că nici o activitate neadecvată nu poate influența desfășurarea activității  de procesare și stocare a celulelor stem din sângele cordonului ombilical.

Calitatea construcției

Spațiile pentru procesarea și stocarea celulelor de la nivelul cordonului ombilical au fost proiectate si construite în conformitate cu legislația națională și internațională. Proiectul construcției a fost realizat de o companie cu o vastă experiență în sectorul sanitar și biotehnologic. Toate materialele de construcție au fost comandate de la firme internaționale specializate, care dispun de certificate de calitate în conformitate cu legislația în vigoare.Laboratorul este compartimentat în spații distincte, adecvate fiecărui proces în parte și care respectă condițiile standard GMP:

Echipament de calitate

Laboratorul nostru este dotat cu aparate de ultima ora care pot oferi cele mai bune rezultate pentru procesarea materialului biologic al copilului dumneavoastră. Suntem mândri să vă prezentăm următoarea listă:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.