Ghidul Serviciilor
Centrul Medical De Diagnostic Imagistic Pozimed- Constanta
inapoi la firma 2349 vizite
Poza Despre noi
Foto

Centrul Medical de Diagnostic Imagistic POZIMED a fost inaugurat in luna august 2009, din dorinta de a veni in intampinarea cererii pentru servicii medicale de inalta performanta.

Valoarea centrului este data de echipa de specialisti cu vasta experienta in domeniul imagisticii medicale, de echipamentele medicale de exceptie, ingloband  tehnologie General Electric de ultima ora, de capacitatea de a oferi investigatii in premiera in orasul Constanta (coronarografii non-invazive CT).

 

Gama de servicii oferite include examinari de imagistica medicala de mare acuratete si cu iradiere minima, precum:

 

Centrul Medical de Diagnostic Imagistic POZIMED colaboreaza cu medici de diverse specialitati ce isi desfasoara activitatea in spitale publice, clinici private, cabinete medicale individuale, institutii de invatamant de profil.

Centrul Medical de Diagnostic Imagistic POZIMED are contract cu Casa Judeteana de Asigurari Constanta. Serviciile medicale ale centrului sunt oferite la cele mai inalte standarde si tinand cont de o preocupare permanenta fata de mediul inconjurator, fapt dovedit de certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 si a sistemului de management de mediu conform standardului SR EN ISO 14001:2005.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.