Ghidul Serviciilor
Centrul Medical De Diagnostic Imagistic Pozimed- Constanta
inapoi la firma 2349 vizite
Poza Investigatii Imagistica
Foto
Foto
Foto

Principiul metodei :

  Avantajele Computer tomografiei (CT) :

Cele mai recente inovaţii se regăsesc în tehnica multislice CT. Aceasta transformă CT dintr-o modalitate de examinare în plan axial într-o modalitate de vizualizare 3D. Instalatia Lightspeed VCT produsa de GE Healthcare reprezinta ultima inovatie in tehnologia CT multislice. Sistemul are capacitatea de a oferi simultan detalii anatomice multiple si rezolutie inalta prin scanarea a 4 cm din corp intr-o singura rotatie, datorita celor 64 de canale de detectare a densitatii.

 

Avantajele Lightspeed VCT:

  Noi proceduri de examinare:

5-Beat Cardiac – vizualizare comprehensiva a cordului si arterelor coronare cu rezolutie submilimetrica pe parcursul a 5 cicluri cardiace, ce permite reducerea artefactelor de miscare si perioade de apnee mai scurte. Triple RuleOut – permite aprecierea rapida a trei dintre cele mai importante urgente intr-o singura achizitie de imagini toracice (disectie de aorta, embolie pulmonara, boala coronariana acuta) Stroke WorkUp – permite obtinerea de informatii anatomice si functionale intr-o singura achizitie de imagini cerebrale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.