Ghidul Serviciilor
Ondrill
inapoi la firma 77 vizite
Poza Seo
Foto

Primul pas este optimizarea onsite / SEO. Aceasta presupune doar interventii ( corectii / completari) asupra codului paginii. Sunt circa 100 de criterii pe care orice pagina trebuie sa le respecte. Sunt zeci / sute de softuri care fac diverse analize, cum exista tot atatea siteuri pentru analize online . Noi va recomandam urmatoarele  :

Aceasta optimizare onsite – SEO – presupune printre altele corectarea structurii siteului, a denumirii paginilor, a titlurilor descrierilor si cuvintelor cheie, a link-urilor interne, etc  E nevoie de construirea unui sitemap si trimiterea la Google, Yahoo, Bing si altii, de configurari .htaccess si robots.txt, de generare de favico, ascreen si a paginii de erori 404.shtml, samd

Desi se poate forta terminarea acestei optimizari intr-o luna , recomandarea noastra este sa se faca cu o viteza mai lenta si sa se realizeze in 4 pana la 6 luni. Costurile variaza de la site la site si depind de analizele de mai sus dar si de modul in care a fost realizat siteul ( html,php, joomla, oscommerce, wordpress, etc )

Cel mai important e ca aceasta optimizare urca global site-ul  in cautarile pe motoare de cautare pentru un numar de peste 100 de termeni de cautare . In aceasta faza sunt necesare, dar nu importante si obligatorii definirea de cuvinte cheie. Din experienta putem spune ca doar prin SEO se poate ajunge in top 10 Google pentru expresii cautate de mai putin de 20.000 de ori / luna. Puteti verifica oricate expresii ( numarul de cautari lunare) pe pagina Google adwords.

Retineti – SEO urca global siteul pentru foarte multi termeni de cautare . In viitor mai e nevoie de mici verificari , dar ,  in principiu costurile totale pentru SEO sund doar cele initiale . E o mare greseala sa va apucati de marketing, socializare fara sa aveti complet si corect optimizarea onsite terminata. E ca si cum ti-ai face reclama la un magazin murdar, urat , cu marfa prost expusa , fara preturi afisate etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.