Ghidul Serviciilor
Gallprint Bucuresti - Reparatii Si Materiale Pentru Reparatii Incaltaminte
inapoi la firma 1283 vizite
Poza Despre noi
Foto

Înca de la înfiintare – 1992 – firma noastra a început sa foloseasca materiale de reparat încaltaminte de o calitate deosebita, furnizate de producatori de top în domeniu : Renia, Topy, Supertap.

       Calitatea acestor materiale a fost confirmata si de catre clientii nostri care prefera durabilitatea si calitatea deosebita a acestor materiale utilizate de noi, în locul altor materiale, mai ieftine si mai putin durabile.

       Din acest motiv, dorim sa va oferim stifturi, tocuri si adezivi si alte accesorii de reparat incaltaminte la cele mai bune preturi de pe piata.

       Supertap este liderul mondial in productia de stifturi si capace toc de mici dimensiuni, calitatea ireprosabila fiind cartea lor de vizita, atat in Statele Unite cat si in Europa. Stifturile sunt produse in cele mai variate dimensiuni,pentru a putea avea pierderi cat mai mici la prelucrare si acoperirea unei plaje cat mai mari a nevoilor utilizatorilor, fiind usor de ajustat.

       Topy este producatorul european numarul 1 la talpi si elemente de cauciuc, fiind o firma cu traditie in domeniu. Capacele de toc, placile de cauciuc si pingelele utilizate si oferite de noi, insumeaza experienta pozitiva cu aceste materiale dobandita in  timp cu diversi clienti din diferite orase ale tarii.

       Calitatea exceptionala germana se regaseste si in produsele firmei Renia, producator exclusiv pentru adezivi, ceara si alte accesorii de reparat si finisat incaltaminte.

       Din experienta noastra, numai prin folosirea combinata a celor mai bune materiale din ofertele producatorilor de top din domeniu se poate oferi o calitate de exceptie si satisfactia garantata a clientilor, acestia revenind de fiecare data !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.