Ghidul Serviciilor
Color Advertising
inapoi la firma 280 vizite
Poza Servicii Marketing Online
Foto

Marketing online, reprezinta studiul de piata modern, pentru a cunoaste comportamentul publicului obiectiv (PO) si a transmite mesaje catre zona virtuala. Prin intermediul acestui canal modern si de viitor, compania, produsul sau serviciile tale, pot capata notorietate si reputatie online de pe o zi pe alta.

Oferta noastra in marketing online se adapteaza strict necesitatilor tale si obiectivelor urmarite, de la creare site, promovare site, SEO, SEM si pana la un plan de marketing.

Imediat ce vom stabili o legatura de parteneriat, iti putem oferii raspunsuri la cateva intrebari strategice:

Siteul web al companiei corespunde standardelor de cultura organizationala? Transmite acesta valorile brandului? Informeaza corect publicul obiectiv? Este optimizat pentru motoarele de cautare google, yahoo sau bing?

Vrei sa stii daca conteaza sa ai un cont de promovare pe facebook, twitter, likedin, google sau yahoo?Campaniile Google AdWords imi aduc beneficii mai mari decat ceea ce investesc si promovez eficient marca?Pot avea un profit substantial utilizand campaniile  Google AdSense?

Pe baza analizei pe care o vom face, vom identifica impreuna raspunsul adecvat, vom stabili obiectivele si vom crea un proiect de marketing online conform necesitatilor companiei dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.