Ghidul Serviciilor
Color Advertising
inapoi la firma 280 vizite
Poza Servicii Publicitate
Foto

Color Advertising, este aproape de necesitatile partenerilor sai de afaceri, prin solutii ambitioase si inovative, cuprinse in pachete de consultanta strategica, creatie publicitara, executie si control pentru proiectele implementate. Intr-o ordine metodologica, serviciile oferite vi le prezentam in felul urmator:

Strategiile vor fi realizate in stransa legatura cu planul de afaceri al companiei, obiectivele trasate, publicul obiectiv de interes, impactul urmarit, concurenta, promovare, pozitionare, continutul si codul de difuzare, alegerea canalelor de distributie apropiate, planificare media, realizarea si controlul bugetului alocat.

Contati pe noi pentru orice tip campanie publicitara, pentru lansare a unui produs, marca sau servicii, de mentinere, de informare, campanie promotionala, directa, de sprijin al sistemului de distributie, etc. Orice actiune o vom intocmi cu cea mai mare atentie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.