Ghidul Serviciilor
Prompt Cover
inapoi la firma 1215 vizite
Poza Despre noi
Foto

                                        Prompt-Cover

        APLICATII TEHNICE FLUOROPOLIMERY (PTFE) VOPSIRI TEHNICE

                         SI INDUSTRIALE TEFLON (PTFE) COATINGS

 

Prompt-Cover executa acoperiri pe baza de Teflon si compusi  ai fluoropolimerilor pentru produse de serie cat si piese unicat. Acoperiri cu rezistenta sporita la uzura, anticoroziva, lubrifiere uscata, anti lipire.Prompt-Cover este specializata in acoperiri de suprafata industrial fluoropolimeri, vopsiri cu grad tehnic inalt ce folosesc vopsea lichida cat si pudra in sistem electrostatic. Calitatea superioara si know-how are ca baza experienta internationala a echipei in ingineria tratamentelor de suprafata. Oferim clientilor tratamente de suprafata si  tehnologii de aplicare de ultima generatie.

Ce oferim?

Prompt-Cover ofera servicii in domeniul tratarii si acoperirii metalelor.  Realizam acoperiri pe produse finite, piese de schimb si reconditionarea pieselor ce prezinta uzura pe suprafetele acoperite. Prin portofoliul foarte vast al acoperirilor de suprafata oferim clientilor nostri solutii cost-eficienta in ingineria suprafetei,  acestea  imbunatatesc  eficienta  procesului de productie si adauga  valoare produsului final. Oferim consultanta si suport technic clientilor nostri  pentru alegerea tipului de acoperire necesar pentru fiecare aplicatie in parte.

Tipuri de acoperiri folosite

Utilizand tehnologie avansata executam acoperiri cu PTFE, PFA, FFP, ECTFE acoperiri ce au la baza fluoropolimeri si PEEK, PA-11, PE, EP, PUR, Ceramica. Acoperirile utilizate sunt comercializate sub urmatoarele marci:

Oferim cele mai innovative materiale si solutii de acoperire bazate pe o relatie stransa client-furnizor cu producatori de nivel mondial pentru materialele folosite (DuPont, Whitford Plastics, Vicote, Solvay)Calitatea este asigurata prin materialele folosite si controlul riguros al fiecarei etape din proces, eliberand certificate de calitate pe fiecare produs.

Misiune

-Mentinerea pozitiei de furnizor sigur de tratamente si acoperiri de suprafata de calitate superioara la nivel industrial la un pret competitiv.

-Furnizarea solutiilor corecte de acoperire pentru clienti nostri incluzand consultanta si service  pentru tratamente de suprafata.                                                                                                                                               -Folosirea tehnologiei cu un minim impact minim asupra conditiilor de lucru, de viata si mediu.

-Micsorarea termenului de livrare, timpilor morti de process  prin servicii 24 din 24 ore si “Weekend Service”

 

                              Existam datorita faptului ca avem clienti multumitii.

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.