Ghidul Serviciilor
Prompt Cover
inapoi la firma 1215 vizite
Poza Alte aplicatii industriale
Foto

Exista foarte multe aplicatii ale acoperirilor noastre in sectorul industrial. Acoperirile cu Teflon (PTFE) sunt bine adaptate pentru a raspunde cerintelor tuturor domeniilor industrial unde portanta, lubrifierea uscata, cuplul redus, anti-coroziune si anti-lipirea sunt o necesitate atat pentru imbunatatirea performantelor, calitati si reducerea timpilor morti pentru intretinere.

Sculele angrenate in procesul de productie si masinile necesita caracteristici cu coieficient redus de frecare, rezistenta chimica si la coroziune – caracteristici date de Teflon (PTFE).

Supapele, vanele, robinetii si schimbatoarele de caldura isi imbunatatesc considerabil eficienta si fiabilitatea atunci cand sunt acoperite cu Teflon (PTFE), rulmenti, arbori, piesele de rotatie, elementele de alunecare  toate beneficiaza proprietatile acoperirilor anti-scartiit, anti-abraziune si reducerea frecari

Aplicatii tipice:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.