Ghidul Serviciilor
Prompt Cover
inapoi la firma 1215 vizite
Poza Semifabricate Teflon
Foto

Prompt-Cover executa acoperiri pe baza de Teflon si compusi  ai fluoropolimerilor pentru produse de serie cat si piese unicat. Acoperiri cu rezistenta sporita la uzura, anticoroziva, lubrifiere uscata, anti lipire.

Banda adeziva teflonataPTFE(Teflon) pe fibra de sticla sau stofa cu adeziv siliconic sau acrilic.

Tesături de fibra sticlă de înaltă calitate, special formulate pentru a absoarbe un conţinut mare de PTFE (Teflon®) cu o suprafata foarte neteda, lucioasa dat de acoperirea suprafeţei cu PTFE.

Rezistenta mare la abraziune şi rezistenţă la tracţiune.

Tesaturile din fibra de sticla acoperite cu PTFE (teflon) (politetrafluoretilena) si adeziv siliconic sub presiune care prevede o suprafata de presare excelent sunt pretabile la diversitate larga de aplicaţii industriale care necesita temperaturi ridicate, rezistenta electrica, rezistenta mecanica, rezistenta la foc si eficienta costurilor.

Produsele cu adeziv silicon se preteaza pentru medii de lucru cu temperaturii intre: -70 ° C şi +260 ° C

Produsele cu adezivi acrilici se preteaza pentru medii de lucru cu temperaturii intre:  -40 ° C la +170 ° C.Prompt-Cover poate livra aceste produse sub forma de fisii, colii, sau role pana la 30 metri lungime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.