Ghidul Serviciilor
Comfil Serv
inapoi la firma 253 vizite
Poza Solutii industriale
Foto

In cadrul diferitelor utilaje industriale, sunt necesare diferite viteze de rotatie sau translatie. La inceput s-au folosit angrenaje mecanice cu curea sau cu roti dintate care rezolvau problema atunci cand se foloseau doar cateva viteze prestabilite.

Gabaritul mare al acestora, inexactitatea celor cu curele si lipsa de stabilitate in timp a necesitat insa conceperea unei solutii mai bune.

Datorita faptului ca aproape toate miscarile mecanizate din cadrul unui proces industrial automatizat au la origine motoare electrice, obtinerea reactiilor dorite se obtin prin controlul electric al motorului.

Solutia potrivita a venit de la primul regulator de viteza, care la inceput avea implementate doar functiile de baza.

In literatura de specialitate sunt cunoscute si sub alte denumiri, ca regulatoare de frecventa sau invertoare de sursa, aceste echipamente sunt destinate controlului riguros al turatiei, puterii si sensului de rotatie a motoarelor electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.