Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Karyn Tour
inapoi la firma 135 vizite
Poza Oferte speciale
Foto

de la 59 EUR

Praga este un oras neobisnuit de frumos, ca un amfiteatru natural, prin care raul Vltava isi croieste drum nestingherit, printre mii de ani de eforturi si realizari arhitectonice, care au avut drept tel, ceva mult mai maret decat satisfacerea simplelor nevoi ale oamenilor. Alegeti sa petreceti un sejur la Praga, Hotel Radisson Blu Alcron 5****** , si veti descoperi un oras plin de obiective turistice si locuri frumoase, ce poate fi explorat zile intregi, luni sau chiar o viata de om. Orasul are farmecul sau aparte, indiferent de perioada anului in care alegeti sa va petreceti sejurul.

Localizare: Hotel Radisson Blu Alcron 5 stele este cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Praga, situat chiar langa Piata Wenceslas.

Facilitati cazare hotel: restaurant, bar, terasa, seif, camera bagaje, magazine in hotel, sauna, fitness, spa & centru de frumusete, masaj.

Dotari camere: decorate in stil art deco, bai foarte elegante, televizoare cu ecran LCD, podele incalzite la baie, o mica bucatarie utilata complet, minibar, telefon.

Activitati: Sauna, Sala de fitness, Masaj

Servicii: Room Service, Sali de conferinta si petreceri, Transfer aeroport, Centru de afaceri, Babysitting/Servicii pentru copii, Spalatorie, Curatatorie chimica, Facilitati camera VIP, Mic dejun în camera, Serviciu de calcat îmbracaminte, Magazin de suveniruri/cadouri, Lustruire pantofi, Prânz la pachet, Birou de turism, Fax/Copiator, Serviciu de vânzare bilete, Serviciu de concierge

Internet: Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel si este gratuit.

TARIFE SEJUR Perioada: 01.11.2011 - 31.03.2012

Oferte speciale cazare: Extra: 7% reducere la restaurantul hotelului

Reducere la cazare de peste 4 nopti in perioada 29.12.2011-20.01.2012.

Tarif: de la 59 euro/persoana/noapte cazare in camera dubla cu mic dejun.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.