Ghidul Serviciilor
Infomedpro
inapoi la firma 505 vizite
Poza Jucarii Pentru Ea
Pret: 59,99 RON
Foto

Puteti avea sani mai mari fara implanturi de silicon, pe cale naturala, folosind aceasta pompa. Sanii ti se vor intari, si se vor mari in timp.Pompe marire sani au ca principiu de functionare puterea de suctiune, de a atrage lichidele si tesutul adipos din celulele tesutului mamar. Producatorii afirma ca acestea pot stabiliza nivelul natural al hormonului, determinand astfel o productie sporita de colagen, ce contribuie la formarea de noi tesuturi. Trebuie insa sa se aiba in vedere posibilitatea aparitiei vergeturilor care urmare a efectului de suctiune la nivelul sanilor, precum si posibilitatea de spargere a unor capilare.Aceasta pompa marire sani ajuta la remodelarea sanilor, dezvoltandu-le musculaura si marind totodata circumferinta.Pompe marire sani sunt usor de folosit, sigura, fara contraindicatii.Pe langa efectul de marire a sanilor, veti observa o circulatie sporita a sangelui la nivelul sanilor, acest lucru facadu-I mai sensibili la atingeri si facandu-va sa va excitati mai repede.

Pentru sanii fara volum, datorita flascitatii, un masaj cu vacuum cu ajutorul pompe marire sani-stimuleaza canalele galactofore, crescand astfel presiunea sangvina, intarind si tonifiind tesutul conjunctiv. Terapia cu masaj profund, vacuum, se realizeaza cu ajutorul unui aparat cu “ cupe “ speciale de aspiratie.Pompa pentru excitarea si marirea sfarcurilor. Asezati micile cupe pe sfarcuri si apasati pompa - sfarcurile vor fi imediat erecte, iar circulatia sangelui la nivelul acestora se va intensifica, devenind astfel mult la sensibila la atingeri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.