Ghidul Serviciilor
Infomedpro
inapoi la firma 505 vizite
Poza Jucarii Pentru El
Pret: 40,99 RON
Foto

Pompa marire penis-cea mai sigura metoda de marire a penisului.Pompa marire penis stimuleaza circulatia sangelui in penis - functionand asfel ca un excelent tratament pentru erectie si impotenta.Spre deosebire de alte exercitii de marire a penisului (mulgere, tragere, elongare), pompa marire penis nu lezeaza vasele de sange - necauzand astfel impotenta.Pompa marire penis se spala cu apa calduta si cu sapun.Utilizare!!!Pompa are ca scop scoaterea aerului din tub, formand astfel un vid. Acest vid obliga sangele sa inunde corpii cavernosi ducand la o erectie maxima. Obtinandu-se astfel zilnic erectia maxima, in timp, penisul creste in volum. Este nevoie de cel putin 5 minute de exercitii pe zi.Este necesara folosirea unui gel lubrifiant.Dupa utilizare pPompa marire penis se spala cu apa calduta si cu sapun.

Atentie!!!Produsul nu se va folosi in zone iritate sau inflamate. Este interzis sa faceti schimb sau sa imprumutati acest tip de articole.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.