Ghidul Serviciilor
Tegero & Co, Sibiu - Service Si Piese Schimb Utilaje Constructii
inapoi la firma 286 vizite
Poza Despre noi
Foto

Ne desfasuram activitatea in Sibiu unde noi, intreaga echipa, ne daruim activitatii noastre pentru a aduce clientilor nostri servicii de calitate, idei si rezolvari pentru problemele lor in materie de utilaje de constructii!Avem personal calificat in domeniu cum sunt: ingineri, tehnicieni si mecanici. Experienta in domeniu a companiei noastre – infiintata inca din 1991 sub numele de TEGERO SRL – te ajuta sa cunosti multe cazuri si probleme.Implicarea noastra a dus la gasirea solutiilor necesare pentru a inmana cele mai bune oferte in raportul calitate / pret pentru piesele de schimb, precum si pentru perfectionarea continua a serviciilor si reparatiilor catre clienti.

Inca din anul 2008 Tegero livreaza piese de schimb pentru diverse marci de utilaje si vorbim aici de piese originale sau pe producator, oferind preturi competitive si atragatoare.

Va asteptam la sediul nostru, unde veti gasi depozitul de piese de schimb si consumabile cu peste 2000 de repere, precum si atelierele de reparatii in care permanent avem in lucru pompe/motoare hidraulice, motoare diesel sau chiar utilaje in hala cu saht. De asemenea la sediu nostru dispunem de echipamentele necesare pentru a realiza furtunuri hidraulice, pentru orice model de utilaj.Atat reprezentantii departamentului de piese de schimb, cat si mecanicii se deplaseaza oriunde in Romania, la solicitari de identificari ale pieselor de schimb, constatari si remediere defectiuni.La Tegero, cea mai importanta resursa sunt oamenii, care impartasesc aceeasi pasiune pentru utilaje.  Din dorinta de a fi cei mai buni, angajatii nostri fac permanent cursuri de perfectionare, participa la seminarii, la targuri, expozitii in tara cat si in strainatate, fiind permanent racordati la toate noutatile/inovatiile din domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.