Ghidul Serviciilor
Aphrodita's Heaven
inapoi la firma 937 vizite
Poza Masaj pt femei
Pret: 100 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

MASAJ RELAXARE SI INTRETINERE PENTRU FEMEI

Aphrodita's Heaven va pune la dispozitie un serviciu de masaj de relaxare si intretinere efectuat de profesionisti intr-o ambianta relaxanta, cu muzica de relaxare si uleiuri volatile personalizate special pentru FEMEI.

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”.

 Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.Masajul de intretinere este un masaj caruia majoritatea oamenilor nu ii acorda atentia cuvenita si meritata, dar masajul de intretinere se poate dovedi foarte eficient in mentinerea unei bune stari de sanatate.

Masaju de relaxare si intretinere este un masaj care este indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului într-o functionalitate perfecta. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare si intretinere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.

MASAJ ANTI-CELULITIC PENTRU FEMEI

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate.Vino acum la Aphrodita's Heaven si poti beneficia de un masaj anticelulitic la un pret promotional.

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita. Salonul de masaj Aphrodita's Heaven ofera acest serviciu de masaj anticelulita si pentru relatii si programari va rugam sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.