Ghidul Serviciilor
Aliria Models
inapoi la firma 265 vizite
Poza Cursuri make-up
Foto
Foto

Copyright © 2012 Aliria SRL All rights reserved

Make-up Training Center In colaborare cu Beauty&Color iti oferim posibilitatea de a te forma prin intermediul workshop-urilor structurate pe nivele de pregătire diferite. Fie că dorești să înveți tehnici noi de machiaj, să cunoşti produsele noastre sau te interesează un machiaj personalizat – cei mai buni make-up artiști sunt pregătiți să îți împărtășească experiențele și cunoștințele lor.

 

Echipa Beauty&Color este condusă de Romana Oaneș, make-up artist profesionist, cu o experiență de peste 10 ani în arta machiajului. Romana a colaborat cu fotografi de renume, a fost make-up artist la importante prezentări de modă, a lucrat pentru companii mari pe piața internațională, iar experiența sa în acest domeniu o recomandă. Workshop-urile se desfășoară la studioul nostru din Cluj-Napoca, unde vă punem la dispoziție un cadru profesionist, dotat cu cele mai noi accesorii, iar practica se face doar cu produse Make-up Studio, asigurate de noi.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.