Ghidul Serviciilor
Sovial - Cabine Dus, Balustrade Din Sticla, Sticla Securizata, Vitralii, Braila
inapoi la firma 272 vizite
Poza Sovial, Braila - Despre noi
Foto

Societate comercială înfiinţată în 2005 cu capital integral privat cu sediul în BRĂILA . Principalul nostru obiect de activitate este prelucrarea sticlei plane atât prin metode moderne, folosind utilaje performante pe care ni le pune la dispoziţie tehnologia avansată a vremurilor de astăzi, cât şi prin metode clasice transmise din generaţii în generaţii astfel încât răbdarea, talentul, creativitatea şi trăirile emoţionale ale artiştilor noştri fac ca rezultatul final să fie spectaculos, sticla obişnuită devenind o adevărată operă de artă.

Procesul de producţie şi creaţie are loc în localitatea Lacu Sărat, unde există un punct de lucru cu o suprafaţă de 1000 mp, amenajată modern cu două hale industriale dotate cu echipamente specifice activităţii desfăşurate, spaţii de depozitare, birouri, anexe etc.

Prezentarea produselor şi serviciilor noastre are loc atât la punctul de lucru din Lacu Sărat cât şi la sediul societăţii din Brăila, str.Mihai Bravu 253, unde există un showroom în care clienţii nostrii pot admira şi aleage dintre produsele prezentate, având ca suport cataloage, mostre, cât şi consiliere de specialitate acordată de personalul nostru bine instruit. Experienţa noastră de aproape 20 de ani în domeniu, personalul specializat şi experimentat, tehnologia folosită, garantează clienţilor noştrii calitatea serviciilor şi produselor oferite de noi. Desfăşurând o activitate preponderent artistică, manualitatea, inspiraţia, starea de spirit a artistului, receptivitatea la cerinţele clientului, interacţiunea cu acesta, sunt elemente care fac ca produsele noastre să fie unice în felul lor, elementul de produs de serie fiind aproape inexistent.

 Activitatea de prezentare şi desfacere nu se limitează doar la judeţul Brăila şi la judeţele limitrofe lui, internetul şi mediul online ajutându-ne să fim prezenţi şi accesibili tuturor potenţialilor clienţi, produsul final fiind livrat prin curierat rapid, plata transportului şi a coletării fiind suportate de noi.

Pe langă activitatea prezentată, societatea noastră se ocupa şi cu producerea şi montajul tâmplăriei PVC şi aluminiu de calitate, a uşilor de sticlă securizată, compartimentarea băilor (cabine de duş) şi a spaţiilor interioare, birouri - cât şi locuinte, cu panouri de sticlă securizată.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.