Ghidul Serviciilor
Eco Vera Systems
inapoi la firma 41 vizite
Poza Statie Epurare
Foto

Statia de epurare MODEL OXI-JET

Sistemul de epurare OXI-JET este un sistem de epurare compact, cu proces biologic combinat, cu faze discontinue.  Aceasta statie de epurare este monolitica, fabricata din poliesteri armati cu fibra de sticla, material termoizolant, hidrofug cu rezistenta la coroziune chimica si la uzura. Are forma cilindrica verticala , este dotata cu gura de acces la fiecare camera, pentru o exploatare usoara.

Bazinul este impartit in 4 camere etanse, fiecare cu cate o functie in realizarea epurarii biologice. Sistemul modular foloseste principiul de epurare anaero-aerobic al apei uzate menajere.

Tehnologia de epurare mecano-biologica a statie OXI JET are urmatorul flux: apa reziduala intra in prima camera, de sedimentara, primara, aici namolul se stabilizeaza, apoi o pompa submersa trimite namolul stabilizat  in urmatoarea etapa unde se limpezeste. Aici incepe formarea namolului activ, reactorul biologic propriu zis.  Faza ciclica este reglata de un panou cu temporizator, setata la interbale de 5-8 ore. Apa rezultata trece in urmatoarea camera, de sedimentare finala, unde namolul activ este retrimis in prima camera pentru dentrificare.

 Norme de referinta : NTPA-001/2002 SR EN 12566:2006- DL 152/06- HG 188/02 si HG 352/05 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.