Ghidul Serviciilor
Prodcons - Hidroizolatii Si Refaceri De Hidroizolatii, Santana De Mures
inapoi la firma 250 vizite
Poza Servicii oferite
Foto

Executam lucrari de hidroizolatii si refaceri de hidroizolatii terase bloc pentru cladiri civile si industriale.Oferim solutii de executie pe baza de membrane bituminoase cu insertie de poliester.

 Membrane hidroizolatii:Membrana bituminoasa folosita in hidroizolatii, fabricata cu armatura de poliester si finisata la partea superioara cu nisip sau ardezie. Se poate aplica pe variate tipuri de acoperisuri, indiferent daca sunt izolate sau nu.Garantia la hidroizolare: 5 - 10 ani in functie de tipul de material ales. Membrana bituminoasa de inalta calitate, cu performante deosebite in ceea ce priveste comportarea la indoire la rece si stabilitatea la caldura.Servicii pe care le promovam:→ hidroizolatii acoperis→ termoizolatii pereti→ amenajari interioare→ hidroizolatii terase bloc→ zugraveli si vopsiri→ instalatii sanitare→ renovari si reparatii generale→ diferite lucrari de constructii→ asistenta tehnica→ consultanta

Efectuam si lucrari ce reprezinta urgente pentru acoperisul dvs., spre ex: tabla luata de vant, infiltratii, tigle si coame lipsa la acoperisuri vechi.Efectuam orice lucrare sau mica reparatie de care aveti nevoie la acoperisul dumneavoastra !Pentru orice informatie nu ezitati a ne contacta, cu siguranta vom gasi solutia perfecta pentru dvs.Executam lucrari in toata tara.Deplasarea la fata locului, masuratorile si consultanta de specialitate sunt gratuite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.