Ghidul Serviciilor
Focus Construct
inapoi la firma 1087 vizite
Poza Hidroizolatii\
Pret: 15,05 RON
Foto

AquaSET TEX 1kg se foloseste eficient in hidroizolarea suprafetelor supuse la actiunea apei si a umezelei.

Se aplica pe: beton, tencuiala, caramida, bca, pvc, tabla galvanizata, acoprisuri cu placi de azbest, diferite suprafete de lemn, si pe toate suprafetele orizontale si verticale din cladiri, piscine si tancuri de apa.

Consum: in functie de natura suprafatei vertical: 0,750-1 kg/mp, orizontal: 1-1.5 kg/mp.

Pregatirea suprafetei:

AquaSET TEX se aplica numai pe suprafete neumezite, uscate si curate. Suprafetele vor fi bine degresate, curatate de praf si impuritati. Se recomanda ca inainte de aplicare suprafetele de tencuiala si beton sa fie bine spalate. Pe suprafetele orizontale se va inlatura pe cat posibil depozitarea apei. İn functie de starea suprafetei AquaSet se dilueaza cu 100 % apa şi se va aplica sub forma de grund dupa care se vor aplica doua straturi nediluate. Fiecare strat se va aplica in sens invers, la interval de maximum 24 ore. Fisurile si crapaturile mai mari se vor acoperi cu  Fibrous AquaSet Tex . Suprafatele aplicate cu AquaSet vor fi ferite timp de 24 ore de ploaie, zapada şi inghet.

Timp de uscare: Prima uscare: 12 ore. Al doilea strat: 24 ore. Uscare matura: 48 ore

Detalii importante:

Suprafatele aplicate cu  AquaSet Tex vor fi ferite timp de 24 ore de ploaie, zapada şi inghet. De aceea  AquaSet Tex nu se va aplica la temperaturi sub +50C şi nici in conditii de ploaie, zapada sau inghet. Se aplica in special la umiditate scazuta (65 % HR) iar temperatura de aplicare este intre +50C şi +350C. İn cazul in care AquaSet Tex se aplica pe suprafete supuse la trafic, actiunea loviturilor mecanice sau aplicat in depozitele de apa potabila este necesara placarea cu un strat de protectie.

Unelte de aplicare: pensula sau rola.

Diluare: Stratul care joaca rol de amorsa se dilueaza cu 100% apa. Cele doua straturi se aplica nediluate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.