Ghidul Serviciilor
Siesta Bedding
inapoi la firma 237 vizite
Poza Saltele
Pret: 2.499,51 RON
Foto

CUMULUS este o saltea inalta, cu un miez de o duritate medie si insertii de spuma Memory.  Salteaua este formata din 7 zone, care distribuie in mod egal greutatea corporala si sustin cele mai importante zone ale corpului, relaxand sistemul muscular.

Principalul avantaj al saltelei sunt insertiile de spuma Memory, un material care se adapteaza perfect formei corpului. Pentru ca e sensibil la temperatura, se dilata si devine mai confortabil in contact cu caldura corpului.

Cand stai intins pe pat, partile corpului incep sa faca presiuni asupra fetei saltelei, ceea ce o incalzeste si o face moale si in acest fel corpul isi gaseste pozitia optima. Astfel, vei avea o saltea anatomica si ortopedica, iar husa  detasabila cu fermoar pe 3 laturi are o banda de aerisire si patru manere ce faciliteaza manevrarea saltelei, ce poate fi aleasa dintre mai multe variante de textile (stress free, antialergic, aloevera, bamboo) in functie de nevoile clientului, sporeste luxul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.