Ghidul Serviciilor
Siesta Bedding
inapoi la firma 237 vizite
Poza Saltele
Pret: 897,51 RON
Foto

SOFT EUROPA este o saltea moale realizata din 3 feluri de burete: spuma de mare densitate Bondet, burete clasic de densitate medie si spuma memory.

Spuma de mare densitate are proprietatea de a oferi stabilitate saltelei si se foloseste si ca suport al acesteia.

Spuma memory este sensibila la temperatura corpului si se conformeaza formei acestuia pe masura ce corpul o incalzeste.  Salteaua se adapteaza astfel corpului reducand punctele de presiune si creand aliniamentul natural. Spuma memory este preferata pentru calitatile sale avansate, incluzand disiparea caldurii, recuperarea rapida a formei si confortul consistent.

Intregul produs obtinut este invelit intr-un strat de TNT si apoi imbracat cu husa detasabila. Aceasta este prevazuta cu fermoar pe 3 laturi are o banda de aerisire si patru manere ce faciliteaza manevrarea saltelei si poate fi aleasa dintre mai multe variante de textile (stress free, antialergic, aloe vera, bamboo) in functie de nevoile clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.