Ghidul Serviciilor
Soleco Romania
inapoi la firma 325 vizite
Poza Panouri solare
Foto

Panouri solare SOLECO nepresurizate cu tuburi vidate si                   rezervor integrat, subventionat prin              Programul "CASA VERDE"

    Pentru economii financiare este cel mai fiabil mod de a prepara apa calda menajera, fara consum de combustibili fosili!         Sistemul functioneaza incepund cu luna Martie, pana la finalul lunii Septembrie deoarece temperatura atmosferica trebuie sa fie de minim +5 grade Celsius.       Functioneaza pe baza principiului de termosifonare, apa încalzita solar în tuburile vidate ridicându-se în rezervor, fiind înlocuita de un volum echivalent de apa mai rece.      Caldura este transferata direct apei din rezervor, care umple interiorul tuburilor duble din sticla. 

       In sezonul, rece sistemul solar este prevazut cu un robinet de golire a apei din rezervor, pentru protectia sistemului la inghet. Variatia de temperatura nu le afecteaza, fiind rezistente la temperaturi scazute.Instalatia se racordeaza la reteaua de apa prin intermediul unui separator de presiune. ( optional)

Avantaje 

Caracteristici tehnice

 

 

 

 

 

     

 

 

Utilizare sistem solar nepresurizat SOLECO:

Tip Sistem

SOLECO 133 A1 

SOLEOC 200 A2

Familie cu 3 membri (3 adulti)

Da

-

Familie cu 4 membri (3 adulti + 1 copil)

Da

-

Familie cu 4 membri (2 adulti + 2 copii)

Da

-

Familie cu 5 membri (2 adulti + 3 copii)

-

Da

Familie cu 5 membri (3 adulti + 2 copii)

-                    

Da                 

 

 

 

 

 

 

    

 

     

 

       Prin intermediul Programului "CASA VERDE" beneficiezi de  : 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.