Ghidul Serviciilor
Airgas
inapoi la firma 313 vizite
Poza Concentrator Oxigen
Foto
Foto

Un Concentrator Oxigen este un aparat electronic care filtreaza aerul ambiental cu ajutorul unor zeoliti furnizand oxigen la un debit de maxim 5 l/min (8 l/min pentru concentratorul Nuvo 8). In gama de produse a firmei noastre exista mai multe modele de concentratoare de oxigen, atat portabile cat si stationare.

Date tehnice Concentrator Oxigen:

 

Concentratoarele Mark 5 Nuvo Lite comercializate de firma noastra sunt produse in SUA, sunt concentratoare de generatie 2009, foarte compacte si usoare cantarind numai 13,6 kg, fiind foarte silentioase (nivelul de zgomot mai mic de 40 dB) si avand un consum energetic de 290 W. Ele sunt foarte robuste si fiabile, avand o garantie data de producator de 5 ani de la data vanzarii.

Concentratoarele portabile Inogen sunt destinate a furniza libertatea de care au nevoie pacientii ce necesita oxigenoterapie dar care au o viata activa. Sunt destinate atat pentru uz stationar dar mai ales portabil, avand o greutate de numai 3,2 kg si furnizand o autonomie de pina la 8 ore (pentru concentratoarele dotate cu acumulator cu 24 celule).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.