Ghidul Serviciilor
Airgas
inapoi la firma 313 vizite
Poza \Pulsoximetre
Foto

Cu ajutorul unor aparate medicale usor de utilizat numite PULSOXIMETRE se pot monitoriza pulsul si saturatia de oxigen din sange.

Avand aceste informatii se pot gestiona mult mai eficient dozarea efortului si respectiv utilizarea concentratorului putand oferi medicului dumneavoastra informatii importante legate de nivelul de oxigen din sange si puls. Pulsoximetrul se aplica pe degetul aratator si in cateva secunde apar pe ecran aceste valori.

Caracteristici tehnice PULSOXIMETRE

PULSOXIMETRUL NONIN GO2 ACHIEVE

 

Caracteristici tehnice: – Disponibil in trei culori: albastru, verde, portocaliu; – Alimentare: o baterie Alcalina, 1.5 V, de tip AAA; – Durata de viata a bateriei: 2400 verificari dupa care trebuie schimbata; – Utilizabil atat la copii cat si la adulti; – Produs de Nonin Medical USA – inventatorul pulsoximetrelor de deget; – Valori masurate: o Saturatia oxigenului: 0 – 100%; o Pulsul: 18 – 321 bpm.

PULSOXIMETRU CMS 50 D

 

Caracteristici tehnice: – Ecran color tip OLED 0,96”; – Alimentare: 2 baterii Alcaline 1.5 V, de tip AAA; – Durata de viata a bateriei: minim 20 ore in mod continuu, teoretic 36 ore; – Utilizabil la adulti; – Produs de Contec Medical Systems China; – Valori masurate: o Saturatia oxigenului: 0 – 100%; o Pulsul: 30 – 250 bpm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.