Ghidul Serviciilor
Sutacu A-Cosmetics
inapoi la firma 166 vizite
Poza Cosmetice
Pret: 10 RON
Foto

Extra Super Lash

Nimic nu aduce vara mai aproape decat o transformare, iar Rimmel preschimba gamele clasice de mascara si prezinta Extra Super Lash, nou – nouta si imbunatatita. Rimmel a pastrat tot ce e mai bun din acest produs, pe care l-a transformat intr-un must have in geanta ta de machiaj, datorita incredibilei formule care confera volum si periutei ce-ti permite sa-ti creezi genele perfecte pentru orice ocazie. Precum prietena ta cea mai de incredere, aceasta mascara nu te va dezamagi niciodata.

Dar pana si vedetele au nevoie sa isi reimprospateze din cand in cand garderoba. Gama Extra Super Lash Mascara de la Rimmel imbraca acum haine noi decorate cu celebrul steag Union Jack, parte a identitatii Rimmel. Noul ambalaj elegant va arata uimitor in orice geanta de machiaj. Odata cu revenirea regalitatii britanice in acest an, regina mascara, Extra Super Lash, este pe val.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.