Ghidul Serviciilor
Vrimage
inapoi la firma 91 vizite
Poza Identitate vizuala
Foto

Majoritatea oamenilor raspund mult mai bine comunicarii vizuale fata de cea auditiva, de aceea comunicarea vizuala poate fi foarte puternica. Identitatea vizuala este menita sa dea o noua dimensiune mesajelor verbale si este o parte esentiala a strategiei de comunicare.

Identitatea vizuala a companiei reprezinta interfata de comunicare cu clientii dumneavoastra. Individualizarea companiei dumneavoastra in raport cu firmele concurente va vinde produsele/serviciile fara costuri suplimentare.

Astfel identitatea vizuala, reprezinta un pachet complet de servicii menite sa va ajute la obtinerea unui plus de imagine. Acest proces include elemente de marketing, design grafic si management.

Identitatea unei firme este reprezentata prin 3 elemente:

Logo: numit uneori și siglă, este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme

Logotip: asociaza, de regula, un nume ,un grafism specific, un sistem de culori si, adesea, un simbol

Slogan: reprezinta un mesaj de tip text, ce cuprinde in esenta misiunea, obiectivele sau viziunea firmei.

Trebuie avuta mereu in vedere legatura nume-logo-slogan, care trebuie sa desemneze un tot unitar.

Dintre toate acestea, logo-ul este cel mai important deoarece el sta de obcei in centrul unui program de identitate vizuala si are ca principal rol recunoasterea organizatiei sau marcii. El va semnaleaza prezenta, va diferentiaza de competitori, vorbeste despre nivelul dumneavoastra de profesionalism si va stabileste treptat un loc in constiinta pietei. Studiile au aratat ca majoritatea clientilor sunt inclinati sa aleaga produsul cu gradul cel mai mare de familiaritate dintr-o gama de produse similare. Acest lucru este valabil pentru orice firma si orice servicii furnizate.

Astfel, prin intermediul acestor elemente se creeaza o imagine memorabila, si o asociere intre gama de produse/servicii oferite si firma dumneavoastra.

La VRimage beneficiati de:

realizare logo

manual de identitate vizuala

carti de vizita

foi cu antet

plicuri personalizate

materiale specifice activitatii dumneavoastra

CD multimedia de prezentare

concepere slogan

design web-site

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.