Ghidul Serviciilor
Vrimage
inapoi la firma 91 vizite
Poza SEO
Foto

Un site pe Internet reprezinta o modalitate de a gasi noi clienti, de aceea este foarte important ca acesta sa fie cat mai vizibil. Atunci cand o persoana cauta prin intermediul unui motor de cautare, servicii pe care le oferiti si dumneavoastra, sansele ca acea persoana sa ajunga la site-ul dumneavoastra sunt cu atat mai mari cu cat pozitia pe care o aveti in rezultatele acelei cautari este mai avantajoasa.

Optimizarea site-ului prin motoarele de cautare (SEO) reprezinta procesul de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unui web-site prin alegerea unor anumite cuvinte cheie sau fraze specifice.

Peste 80% din traficul de pe Internet vine de pe motoarele de cautare. Principalul motor de cautare, Google, are peste 6 miliarde de cautari pe luna. Prezenta site-ului dumneavoastra pe primele locuri in rezultatele cautarii pe Google va garanteaza un numar maxim de vizitatori.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a va imbunatati vanzarile si numarul de vizitatori de pe site. Nu conteaza daca aveti cele mai bune produse sau servicii, atata timp cat vizitatorii nu ajung pe site-ul dumneavoastra web.

Site-urile create de VRimage sunt optimizate atat on-site (din cod, structura, continut), cat si off-site prin promovare web (inscriere pe directoare si retele sociale, campanii de link-building).

La VRimage beneficiati de:

revizie sau modificare continut

cercetare si analiza cuvinte cheie

Key Phrases

definire meta/alt taguri

Google Site Map

inscriere in motoarele de cautare populare

inscriere in directoare web

analiza si statistici periodice

redenumire link-uri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.