Ghidul Serviciilor
Vrimage
inapoi la firma 91 vizite
Poza Web design
Foto

In Romania, industria de e-commerce este in plina dezvoltare.Tot mai multi comercianti aleg sa isi mute afacerea pe internet, reducand costurile cu chiriile si putand satisface, in acelasi timp un numar mai mare de clienti intr-un timp mult mai scurt.

Cu ajutorul unui magazin online vizitatorii dumneavoastra pot vedea cu usurinta produsele pe care le oferiti si pot achizitiona produsele direct de pe site. Astfel va puteti mari portofoliul de clienti, dar in acelasi timp puteti mentine o legatura stransa cu acestia, oferindu-le in permanenta informatii referitoare la promotii sau noi produse lansate.

Fie ca folositi un magazin online clasic cu cos de cumparaturi, fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse, noi va putem oferi solutia cea mai potrivita bugetului dumneavoastra si tipului de afacere pe care o aveti.

Serviciile oferite de noi sunt complete, de la analiza, design, dezvoltare, mentenanta pana la optimizarea si promovarea magazinului virtual.

La VRimage beneficiati de:

administrare proprie

consiliere gratuita din partea echipei noastre

suport tehnic gratuit

logo gratuit

implementarea bazelor de date

optional, puteti opta pentru un contract de administrare si marketing online

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.