Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Modelare si intretinere corporala
Foto

Metoda de a stimula nervii si muschii cu stimuli electrici, pentru a-i antrena si a obtine tonifierea si chiar hipertrofiaacestora, intr-un timp scurt. In ziua de azi, cu o aparatura nu mai mare decit un computer, se poate dezvolta musculatura pe care o obtii la o sala de bodybuilding.

Exista numeroase beneficii ale lucrului muscular prin electrostimulare, dar aceasta nu inlocuieste efortul muscular activ, sau invers.ES este folosita actualmente pentru antrenarea schiorilor de performanta, a fotbalistilor, a ciclistilor de performanta.

 

   Rezultatele obtinute depind de calitatea aparatului de electrostimulare:

 Electrostimulare musculara

   Avantaje: se poate face exercitiu muscular fara a obosi inima, sistemul nervos sau intregul organism; se poate antrena muschiul ca intr-o competitie sportiva; scade riscul traumatismelor prin sport (intinderi musculare, ligamentare,etc); combate oboseala musculara prin mobilizarea acidului lactic din zona; creste fluxul sanguin arterial in masa musculara; creste drenajul venos al produsilor de metabolism; imbunatateste drenajul limfatic; are efect de endorfina si analgetic; la o intensitate mai mica, are efect tonolitic, de relaxare musculara.

 

   In modelarea corporala, ES contribuie la conducerea grasimii lichefiate spre statiile ganglionare si prin tonifierea muschilor subjacenti, la asezarea mai estetica a pielii si grasimii restante pe stratul muscular.

20 minute de electrostimulare echivaleaza cu 2-3 ore de sport.

 

Contraindicatii ultrasunete:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.