Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Modelare si intretinere corporala
Foto

< inapoi

Ultrasunetul de mare frecventa (lipoliza)

 

Fisureaza celulele grase si elibereaza continutul gras in spatiul intercelular prin declansarea unor micro-vibratii; acest continut gras urmeaza sa fie indepartat din zona cu ajutorul radio-frecventei, care lichefiaza si conduce lichidele catrestructurile ganglionare regionale pentru a fi eliminate.

 

De la prima sedinta, tesutul adipos se dezintegreaza, se reduce masa adipoasa si se remodeleaza zona tratata; se activeaza microcirculatia pielii (sufocata de stratul de grasime), se dreneaza lichidele stagnate si tesutul subcutanat devine mai bine oxigenat; se observa de asemenea o inmuiere a septelor fibroase dintre celulele grase, ceea ce contribuie la aspectul mult imbunatatit.

 

Zonele care sunt cele mai cerute pentru a fi tratate: abdomen, fese, coapse, brate, genunchi, barbie dubla. Tratamentul e ideal pentru abdomenul ramas dupa o nastere!

Sunt necesare 6-10 sedinte la un interval de 7 sau 21 zile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metoda ultrasonica este mai prompta si mai placuta decat alte terapii anticelulitice alternative: 

 

Rezultate: se scad 1-5 cm pe sedinta din circumferinte si 1 numar la haine dupa 4 sedinte.

 Inainte de ședințe cu ultrasunetul de mare frecvențăInainte de ședințe cu ultrasunetul de mare frecvențăDupă 5 ședințe cu ultrasunetul de mare frecvențăDupă 5 ședințe cu ultrasunetul de mare frecvență 

   Inainte si dupa 5 sedinte de tratament cu: ultrasunete, radiofrecventa si electrostimulare, la o pacienta cu abdomen bilobat dupa interventie chirurgicala cu sutura mediana retractila.

 

   Important! La fiecare sedinta se pot trata doar zone de marimea unei coli A4, deoarece grasimea rezultata trece in circulatia sanguina, crescand tranzitor (48 ore) lipidele si colesterolul; de asemenea, scaunul poate deveni usor uleios.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.